0723939454
 

פירוק שותפות בנכס

עמוד זה עוסק בנושא פירוק שותפות בנכס. מקרה נפוץ במיוחד הוא נכס, ובפרט נדל"ן, שעובר בירושה למספר בני אדם ביחד כך שהם הופכים לשותפות. מכירת הנכס – בין אם לאחד השותפים בו ובין אם לאדם שאינו אחד השותפים – מהווה למעשה פירוק של השותפות. אם כל השותפים מסכימים למהלך, השלמתו פשוטה יחסית, אולם אם אחד מהבעלים של הנכס מתנגד לפירוק השותפות, עלול להיווצר מצב מורכב שאף יגיע לדיון בבית המשפט שיתבקש לפסוק בסכסוך שנוצר. בכל מקרה ההמלצה היא לפנות מלכתחילה לעורך דין בעל ניסיון בפירוק שותפויות בנכסים, שיעזור להגיע לפתרון הטוב ביותר לכל הצדדים מבלי להזדקק לקביעת בית משפט שכן דיונים משפטיים מחייבים תמיד השקעת זמן רב. 

לחזרה לדף הבית הקליקו כאן - פירוק חברה מרצון.

פירוק שותפות עסקית

שותפות עסקית מהווה שותפות למטרת רווחים שפועלים יחדיו מכוח הסכם משפטי אינם חברה בע"מ, כלומר, אינם תאגיד שהוקדם למטרת ביצוע פעילות עסקית על ידי בעלי מניותיו.

לפרטים נוספים

חוזה פירוק שותפות

יזמים רבים רוצים להיכנס לעסק, אך לא יודעים כיצד לעשות זאת לבד. אחת הדרכים היא הסכם שותפות, דרך התאגדות עסקית, בה אנשים שונים הופכים להיות שותפים, אך מבלי להפוך לחברה בע"מ.

לפרטים נוספים

חוק יישוב סכסוכי עבודה

יחסי עובד-מעביד מלווים באופן טבעי בעליות ומורדות, כטבען של מערכות יחסים ארוכות טווח וכאלה אשר אינן שוויוניות. סכסוך עבודה הינו סכסוך בין מעסיק למספר עובדים, בין אם הן מאוגדים ובין אם לאו.

לפרטים נוספים

עורכי דין סכסוכים עסקיים

מערכת יחסים עסקית, כמו כל מערכת יחסים, מתחילה בשלב "ירח הדבש" ועלולה להסתיים בגירושין. סכסוכים עסקיים הינם דבר נפוץ וישנו משקל משמעותי למי שמייצג את הסכסוך.

לפרטים נוספים